Referanser

Her er noe av det vi har levert til våre kunder

NSF Sykepleierkongressen 2016

Sykepleierkongressen 2016

Vi leverte et komminikasjonskonsept og visuell profil til Sykepleierkongressen 2016, som arrangeres av Norsk Sykepleierforbund. Vi levere alt av kommunikasjon, utsmykningen, deltagergaver og materiell før og under kongressen.
Les mer her

TRN - Fargerik stoppeffekt

Fargerik stoppeffekt

Travel Retail Norway AS (TRN) ønsket at de grafiske elementene fra sommerkampanjen 2015 Elementene, som blant annet bestod av en palme, flamingoer og solbrille, ble produsert i isopor, og malt i originalfargene fra illustrasjonene.
Les mer her

Dekorering av kontorlokale

Dekor og utsmykning av nye kontorlokaler

Digitread sine nye, lyse lokaler med mange glassvegger trengte både profilering og skjerming. Innkjøpt kunst skulle brukes aktivt i lokalene. Transparent folie med variert intensitet i trykket sørger for fin avskjerming, samtidig med mye lys og god romfølelse
Les mer her

Freshe profilartikler til Skjærgårds Music & Mission sine festivaler

Profilartikler til Skjærgårds Music & Mission

Hvert år arrangerer Skjærgårds Music & Mission flere store festivaler i Norge. Vi hjalp de å skaffe klær til medarbeidere, og profilartikler til festivalen.
Les mer her

Hamskifte for logistikkgiganten PostNord

Hamskifte for logistikkgiganten PostNord

1. januar 2014 endret Tollpost navn til PostNord. Vår utfordring var å hjelpe PostNord med å skape en helhetlig identitet gjennom ulike profilprodukter.
Les mer her

Da bien Stuart ble tredimensjonal

Bien Sparebank: Da Stuart ble tredimensjonal

Vi hjalp Bien Sparebank med å lage en sparebøsse til barn av maskoten deres bien Stuart, som er basert på logoen i barneprogrammet til banken.
Les mer her